Cautare

1415 de rezultate pentru "clasament onoare" (3.66 secunde)
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat marti seara, la Antena 3, referindu-se la viitoarea formula de guvernare, ca varianta cea mai convenabila ar fi aceea a unui Cabinet monocolor PSD, iar daca aceasta nu va fi posibila, este luat in calcul PNL, insa a exclus "combinatia" cu PD-L.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi, in cadrul unui miting electoral la Mizil ca PD-L si-a inselat propriul electorat si si-a tradat mandatul pe care l-a primit in anul 2004, in momentul in care a decis sa treaca de la stanga la dreapta, reprezentata de popularii europeni.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, arata, intr-o postare pe blogul personal, ca sustine in primul rand o discutie cu PNL-ul si o combinatie posibila, pentru ca altminteri, o combinatie cu PD-L inseamna subordonarea partidelor vointei lui Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca Guvernul ar trebui sa salute decizia CC de a declara neconstitutionala OUG de interzicere a cumulului dintre salarii si pensii pentru ca, prin aceasta, Executivul este salvat de la o mare "gafa" si "prostie".
Geoana a precizat ca s-a simtit "flatat" ca a trecut in revista garda de onoare, la ceremonialul de la Ministerul Administratiei si Internelor. "Eu am fost flatat sa trec in revista garda de onoare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat luni ca solicitarea procurorului general, adresata Parlamentului, privind inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase este "cam suspecta" si are ca tinta discreditarea acestuia.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Aurel Butnaru (foto) a fost ales membru (judecator) al Curtii de Onoare si Arbitraj din PNL, alaturi de alti 22 de colegi din toata tara.
Basescu a spus ca tara noastra are o datorie "legala, morala si de onoare fata de romanii de peste Prut", considerand ca cenzura, amenintarile si violentele practicate de regimul Voronin indica un sentiment de ilegitimitate si nereprezentativitate din partea celor aflati la putere in Republica Moldova.
Primarii au primit cate o diploma de onoare, dar si o scrisoare de multumire din partea inspectoratului scolar.
Presedintele de onoare al PSD, Iliescu ii recomanda presedintelui Basescu sa nu mai dea "spectacole penibile" , Geoana zice ca interventia de duminica a presedintelui a fost neinspirata, iar Nastase crede ca prezenta lui Basescu la Guvern este o "umilire" adusa PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Turnu Magurele, la finalul Comitetului Executiv, ca a propus o intalnire intre liderul PSD, cel al PDL si seful statului, pentru a-l avertiza pe Basescu sa nu mai interfereze cu Executivul.
Coalitia de la guvernare trebuie sa reziste pentru ca nu exista alta solutie, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. ... Intrebat daca aceasta coalitie va supravietui pana la toamna, presedintele de onoare al PSD a spus ca nu exista deocamdata alternative.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept "inacceptabila" atitudinea ministrului Turismului, Elena Udrea, fata de membrii comisiei parlamentare de ancheta.
Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu doreste iesirea PSD de la guvernare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele partidului, Mircea Geoana, au afirmat, miercuri, ca eventualele viitoare misiuni militare la care Romania ar trebui sa participe in virtutea calitatii de membru NATO ar trebui mai serios analizate ca oportunitate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, alaturi de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, au facut, joi, o vizita organizatiei judetene a PSD din Ialomita.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi, dupa terminarea sedintei cu membriii din conducerea formatiunii, ca acum mingea a trecut din nou in curtea Cotroceniului, iar Traian Basescu va fi responsabil pentru torpilarea Coalitiei, in cazul in care va accepta propunerea facuta de premierul Emil Boc de a-l remania pe Dan Nica, ministrul de Interne si vicepremierul Guvernului.
google-analytics.com